Premies Allrisk bromfietsverzekeringen 2012

Voor het vergelijken van de premies van de verschillende verzekeringsmaatschappijen voor de Allrisk-verzekering voor bromfietsjes gaan we uit van het volgende:

  • De te betalen premie wordt vergeleken op basis van een bromfiets van 1500 euro.
  • In de vergelijking in de onderstaande tabel wordt niet uitgegaan van de regio die de gunstigste premie oplevert, maar wordt de regio die het beste vergelijkbaar is met de regio-indeling van de rest van de desbetreffende verzekeraars, automatisch geselecteerd, door de verzekeringen met elkaar te vergelijken op basis van een en dezelfde postcode.
  • De daadwerkelijke premiebedragen worden uiteindelijk vastgesteld aan de hand van de postcode en de regio waarin de verzekerde daadwerkelijk woont!
  • De onderstaande tabel is voor bromfietsen met versnelling en voor bromfietsen met een automaat
  • Met een allriskverzekering bent u verzekerd voor bijna alle schade aan uw brommer of scooter. Bovendien is ook hier de WA-dekking inbegrepen.
  • Belangrijke variabelen bij de vaststelling van de premie zijn leeftijd van de hoofdbestuurder en het type bromfiets, automaat of een bromfiets met versnellingen. Voor beide variabelen zijn aparte kolommen aangemaakt.

* Deze premie is voor een verzekering zonder opzittendenverzekering

** Deze premie geldt voor een verzekerde vanaf 18 jaar i.p.v. 16 jaar

*** Eerst vanaf 18 jaar een opzittendenverzekering mogelijk, dus hier is deze verzekering niet inbegrepen